Marinerede jordbær
Ingredienser
2-4 spsk. rødvinseddike
2 tsk. sukker
200 g jordbær
Sådan gør du:
- Bland marinaden af rødvinseddike og sukker.
- Skær jordbærrene i skiver og vend dem i marinaden.
- Lad jordbærrene trække et par timer.
Variation:
- Du kan også bruge balsamicoeddike.
Tips:
- Hvis du skal spare på kalium, så skift eventuelt jordbær ud med samme mængde pære eller brug 200 g æble i stedet.
- Marinerede jordbær smager dejligt med flødeis, se opskriften her.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 125,0 | 62,5 |
Protein i gram | 1,4 | 0,7 |
Kulhydrat i gram | 23,0 | 11,5 |
Fedt i gram | 1,2 | 0,6 |
Kalium i mg | 382,0 | 191,0 |
Kalium (kogt) | 382,0 | 191,0 |
Fosfat i mg | 52,4 | 26,2 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
2-4 spsk. rødvinseddike
2 tsk. sukker
200 g jordbær