Frikadeller med champignon og kartofler
Ingredienser
4 blade basilikum (kan undlades)
15 g champignon fra glas
1 lille kartoffel
1 lille løg
1 fed hvidløg
100 g hakket svinekød
4 tsk. rasp
Salt og peber
1 æg
2 spsk. fløde
Sådan gør du:
- Hak basilikum, champignon, kartofler, løg og hvidløg i småstykker.
- Bland det med kødet.
- Rør blandingen med salt, peber og rasp.
- Tilsæt ægget.
- Tilsæt fløde til en passende konsistens.
- Steg frikadellerne på en pande.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 437,0 | 218,5 |
Protein i gram | 30,1 | 15,1 |
Kulhydrat i gram | 19,8 | 9,9 |
Fedt i gram | 26,0 | 13,0 |
Kalium i mg | 755,0 | 377,5 |
Kalium (kogt) | 755,0 | 377,5 |
Fosfat i mg | 363,0 | 181,5 |
Salt i gram | 6,6 | 3,3 |
Ingredienser
4 blade basilikum (kan undlades)
15 g champignon fra glas
1 lille kartoffel
1 lille løg
1 fed hvidløg
100 g hakket svinekød
4 tsk. rasp
Salt og peber
1 æg
2 spsk. fløde