♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Fyldte peberfrugter

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Fyldte peberfrugter

Ingredienser


Peberfrugt
50 g ris
2 store peberfrugter
1 fed hvidløg
1 løg
2 spsk. olie
200 g hakket oksekød
Salt og peber
½ tsk. rosmarin
½ tsk. spidskommen
1 æg
2 spsk. hakket persille

Sauce
2 dl oksebouillon
3 spsk. tomatpuré
½ dl fløde

Sådan gør du:

Peberfrugt

  • Start med at koge risene efter anvisning på posen.
  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær de skyllede peberfrugter over på langs, skær stilkene af og rens dem.
  • Hak løg og hvidløg og svits dem klare i olien.
  • Tilsæt herefter kødet, der brunes af.
  • Kom de kogte ris i og varm godt igennem
  • Tilsæt nu salt, peber, rosmarin, spidskommen, æg og persille.
  • Fordel farsen i peberfrugterne og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min.

Sauce

  • Rør ca. 2 dl bouillon sammen med tomatpuré og fløde og varm det op.
  • Smag til med salt og peber.

Variation:


  • Du kan skifte oksekødet ud med alle former for hakket kød. Du kan også bruge alle former for krydderurter eller blande dem.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.288,0644,0
Protein i gram77,638,8
Kulhydrat i gram134,067,0
Fedt i gram47,223,6
Kalium i mg1.730,0865,0
Kalium (kogt)1.730,0865,0
Fosfat i mg379,0189,5
Salt i gram7,43,7

Ingredienser

Peberfrugt
50 g ris
2 store peberfrugter
1 fed hvidløg
1 løg
2 spsk. olie
200 g hakket oksekød
Salt og peber
½ tsk. rosmarin
½ tsk. spidskommen
1 æg
2 spsk. hakket persille

Sauce
2 dl oksebouillon
3 spsk. tomatpuré
½ dl fløde