Chokoladekys
Ingredienser
3 æggehvider
150 g sukker/flormelis
50 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Kom æggehvider i en skål og pisk dem næsten stive.
- Tilsæt sukker eller flormelis lidt efter lidt, mens du pisker.
- Pisk i 5-10 minutter til sukker/flormelis er opløst og marengsen er helt stiv.
- Smelt chokolade og vend denne forsigtigt i massen.
- Fordel massen på bagepladen i 25 klatter med to spiseskeer.
- Bages ved 100 grader i ca. 1 time.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 917,0 | 36,7 |
Protein i gram | 11,8 | 0,5 |
Kulhydrat i gram | 182,0 | 7,3 |
Fedt i gram | 14,6 | 0,6 |
Kalium i mg | 366,0 | 14,6 |
Kalium (kogt) | 366,0 | 14,6 |
Fosfat i mg | 84,3 | 3,4 |
Salt i gram | 0,5 | 0,0 |
Ingredienser
3 æggehvider
150 g sukker/flormelis
50 g mørk chokolade