Broccolisalat med bacon, mandler, hytteost og græskarkerner
Ingredienser
350 g broccoliris fra frost (eventuelt kan frisk broccoli hakkes/rives)
100 g bacon i tern
20 stk. mandler
1 tsk. groft salt
250 g hytteost 5+
2 tsk. flydende honning
4 tsk. æblecidereddike
2 spsk. græskarkerner
Sådan gør du:
- Kom broccolirisene i kogende vand tilsat salt i 5 minutter.
- Si vandet fra og kom broccolien i en skål.
- Steg baconen på en pande.
- Når baconen er sprød og færdigstegt, kom dem på en tallerken med køkkenrulle.
- Hak mandlerne groft.
- Bland hytteosten med salt, honning og æblecidereddike.
- Vend bacon, mandlerne, hytteost-blandingen og græskarkernerne sammen med broccolien og servér.
Variation:
Tips:
- Spis fx som tilbehør til vores citronbagt kalkun, pirogger eller blomkålsdeller.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 833,0 | 416,5 |
Protein i gram | 67,6 | 33,8 |
Kulhydrat i gram | 35,2 | 17,6 |
Fedt i gram | 43,8 | 21,9 |
Kalium i mg | 1.778,0 | 889,0 |
Kalium (kogt) | 1.470,0 | 735,0 |
Fosfat i mg | 1.047,0 | 523,5 |
Salt i gram | 11,9 | 6,0 |
Ingredienser
350 g broccoliris fra frost (eventuelt kan frisk broccoli hakkes/rives)
100 g bacon i tern
20 stk. mandler
1 tsk. groft salt
250 g hytteost 5+
2 tsk. flydende honning
4 tsk. æblecidereddike
2 spsk. græskarkerner