♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kartoffelsalat med agurk og tomat

Tilføj retten

12
Ikke fryseegnet
Kartoffelsalat med agurk og tomat

Ingredienser


600 g kartoffel
150 g agurk
100 g skyr, 0.2 % fedt
80 g mayonnaise
20 g sennep
100 g creme fraiche 38 %
5 g purløg
100 g tomat

Sådan gør du:

  • Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker.
  • Koges i rigeligt vand tilsat lidt salt (se mere om kaliumreduceret tilberedning her).
  • Efter kogning afkøles kartoflerne, indtil de er helt kolde.
  • Agurken halveres og kernerne fjernes med en ske.
  • Den mere faste del af agurken skæres i mindre stykker.
  • Skyr, mayonnaise, sennep og creme fraiche røres godt sammen til en dressing.
  • Vend dressing, kartofler og agurkestykkerne sammen.
  • Pynt med purløg og lidt tomat på toppen

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.608,0134,0
Protein i gram29,02,4
Kulhydrat i gram128,010,7
Fedt i gram106,08,8
Kalium i mg2.856,0238,0
Kalium (kogt)2.856,0238,0
Fosfat i mg632,052,7
Salt i gram2,40,2

Ingredienser

600 g kartoffel
150 g agurk
100 g skyr, 0.2 % fedt
80 g mayonnaise
20 g sennep
100 g creme fraiche 38 %
5 g purløg
100 g tomat