Grønkålschips
Ingredienser
125 g grønkål
2 spsk. olivenolie (27 g)
½ tsk. peber (1,5 g)
½ tsk. citronsaft (2,5 g)
Sådan gør du:
- Skær stænglen fra grønkålen og skyl den.
- “Kram” alle ingredienserne grundigt ind i grønkålen.
- Fordel grønkålen på en bageplade med bagepapir og bag i midten af ovnen ved 150°C i 10-15 min.
- Når kanterne begynder at blive mørke, tages kålen ud af ovnen og køles af.
- Brug som tilbehør eller som snacks
Variation:
- Opskriften kan bruges af alle, uanset om du er i dialyse, har nedsat nyrefunktion eller har fået en nyretransplantation. Spis i den mængde, som er angivet i opskriften.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 320,0 | 64,0 |
Protein i gram | 6,0 | 1,2 |
Kulhydrat i gram | 7,0 | 1,4 |
Fedt i gram | 28,5 | 5,7 |
Kalium i mg | 350,0 | 70,0 |
Kalium (kogt) | 350,0 | 70,0 |
Fosfat i mg | 95,0 | 19,0 |
Salt i gram | 0,1 | 0,0 |
Ingredienser
125 g grønkål
2 spsk. olivenolie (27 g)
½ tsk. peber (1,5 g)
½ tsk. citronsaft (2,5 g)